Du har måske set/hørt det i en reklame, læst det i en annonce, men hvad betyder det, når vi hos Nordsmark siger ”Omforandring og forsendelse uden beregning”.

Det dækker over lidt forskelligt, mere om det herunder.

Hos Nordsmark har vi vores egen systue, og når du køber tøj i vores butik, har vi derfor mulighed for at hjælpe dig med at omforandre tøjet, så det passer til dig. Det kan være alt fra et par cowboybukser der skal rettes på længden, til det perfekte sæt tøj til dit bryllup (Det er ofte detaljen, der skaber mesterværket).

Når dit nyindkøbte tøj er omforandret, og du ikke lige har mulighed for at afhente det i butikken, så sender vi det gerne til dig, og det er uden beregning.

 Hvis du f.eks. har købt bukser der lige skal rettes på længden for at passe perfekt, vil vi ofte kunne klare det imens du venter i butikken, og du kan få dine nyindkøbte bukser med hjem, i en længde der passer dig, uden beregning. Hvis vores systue har for travlt til at vi kan klare opgaven mens du venter, så sender vi det gerne til dig, og det er uden beregning.

 Det kan også være, at du ringer til butikken og bestiller nogle varer, og ønsker at vi sender til dig, så sender vi gerne, og det er uden beregning.

Det kan også være, at du ringer til butikken og bestiller nogle varer, og ønsker at vi sender til dig, så sender vi gerne, og det er uden beregning.

”Omforandring og forsendelse uden beregning” er kort sagt en service vi tilbyder dig som kunde.

Har du flere spørgsmål ang. ”Omforandring og forsendelse uden beregning”, så kontakt butikken på telefon 9748 1022, eller kig forbi butikken og få en snak om det.

 

omforandring af tøj